Product was successfully added to your shopping cart.

Shobrs persondatapolitikk

Når du bruker Shobr, godtar du at vi behandler informasjonen din i samsvar med Shobrs persondatapolitikk.

Vi respekterer selvfølgelig alle ønsker om hemmelighold av de personlige opplysninger som du oppgir i forbindelse med kjøp, og det er viktig for oss å beskytte og behandle all informasjon sikkert og alltid i samsvar med gjeldende lovgivning.

Personopplysninger

Ordet "personlig informasjon" dekker all informasjon som kan brukes til å identifisere en person. Dette gjelder for eksempel personens for- og etternavn, alder, kjønn, privat adresse, e-postadresse, eventuell arbeidsadresse osv.

Informasjon vi samler inn og behandler

Du kan besøke Shobr uten å fortelle oss hvem du er og uten å gi annen personlig informasjon om deg selv.

Vi trenger imidlertid litt informasjon for å kunne handle med deg og levere nyheter til deg. Vi innhenter og behandler informasjon om deg når du:

  • Oppretter en brukerkonto
  • Gjør betaling ved kjøp
  • sender oss en forespørsel
  • Registrer deg for vårt nyhetsbrev

Vi samler kun personlig informasjon som kreves for å levere tjenesten du har bedt om. For eksempel, navn, e-postadresse og fraktadresse.

Registrering av personopplysninger er nødvendig for blant annet å kunne analysere ved bruk av Google Analytics hvordan våre kunder bruker Shobr. På den måten kan vi kontinuerlig gjøre din brukeropplevelse bedre og mer relevant når du handler hos oss.

I den forbindelse innhenter vi ikke personlig informasjon om våre kunder fra andre (tredjeparter).

Vi bruker AltaPay til å håndtere betalinger og vi har ikke selv tilgang til informasjon om betalingsmidler, som for eksempel kredittkortnummer, bankkontonummer eller lignende.

Deling av personopplysninger

Den personlige informasjonen vi har mottatt på Shobr, blir bare delt innenfor Shobr og til utvalgte troverdige samarbeidspartnere i forbindelse levering av varene du har bestilt.

Vi overfører kun informasjon til andre, for eksempel misbruksregistre i samsvar med gjeldende lov, og selvfølgelig bare hvis denne kunden utøver misbruk eller bedrageri overfor Shobr.

Når vi bruker Google Analytics for å se hvordan kunden bruker siden, deles brukernes IP-adresse med Google. Google kan utlevere informasjonen til tredjeparter som utfører oppgaver for dem eller hvor loven krever det. Du kan lese mer om Googles personvernregler her: http://www.google.com/privacy.html

Hvor lagres dine personopplysninger

Personopplysninger lagres på Shobrs webservere, lokalisert i Tyskland.

Vi beholder kun personopplysningene så lenge det er nødvendig i forhold til de formål som er nevnt ovenfor eller som er foreskrevet i gjeldende lov.

Tilgang til opplysninger

Du kan alltid endre kontoinformasjonen din og registrere deg for våre nyhetsbrev.

Du kan finne ut hvilken informasjon vi har registrert om deg. Hvis du ønsker å motta en kopi av denne informasjonen, vennligst skriv til oss på shobrservice@shobr.com. Du har rett til å få korrigert feilinformasjon.

Vi forplikter oss til kontinuerlig å overholde de krav til innsamling og behandling av personopplysninger som til enhver tid følger av lovgivningen.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår datapolicy eller hvordan vi bruker din personlige informasjon, så er vi forberedt på å hjelpe deg. Bare send oss en e-post til shobrservice@shobr.com.